Hard Zat & The Fridge live!

The Cube heeft in de afgelopen jaren al meerdere malen laten zien op het gebied van live muziek als poppodium te fungeren voor de Boskoopse regio. Op zaterdag 30 maart voegen we een live optreden van de bands HardZat en The Fridge toe aan het lijstje. De Boskoopse band HardZat is sinds oprichting in 1990 uitgegroeid tot de rockcoverband die menig zaal plat speelt. De 7-koppige band speelt rockhits variërend van Anouk tot ZZ Top en van ballads tot onvervalste rock & roll.  The Fridge maakt muziek van de 80’s tot het heden, met een randje pop, een beetje rock en vooral veel plezier! Samen met HardZat zorgen zij voor een avondvullend programma.

De deuren van The Cube aan de Reijerskoop 4a openen om 20:15 uur.

Tickets: https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/hardzat-en-the-fridge-live.html

Reageer

^