Kledingruilbeurs bij mamacafé

Vanaf 5 september gaan we weer van start met het mamacafe. Wij van het team hebben er weer zin in en er staan super leuke activiteiten op de planning. Wel hebben we jullie daarvoor nodig.

Het eerste wat we al een hele tijd graag willen organiseren is een kleding ruilbeurs. Zeker omdat we straks weer richting de winterkleding gaan lijkt het ons leuk om dit nu te gaan doen. 
Wat is precies het plan? Eigenlijk heel simpel. We hebben een inlevermoment gepland op 19 September 2019. Hier kun je in een vuilniszak of boodschappentas kleding inleveren op de ochtend dat het mamacafe plaatsvind. Voor elk kledingstuk krijg je een tegoed. Het is €1,- per kledingstuk en de t-shirts gaan per 2 ook voor €1,-. Met dit tegoed kun je op de kledingruilbeurs op 3 Oktober 2019 nieuwe kleding in de maat van je kleintje meenemen. Als nieuwe mama kan je tegoed gewoon kopen maar dus wel leuke kleertjes uitzoeken voor een klein prijsje. Wij zorgen dat alles netjes voorzien van prijskaartjes op rekken hangt. Zo hoef je niet voor nieuwe kleding naar de winkel maar kun je het voor kleine prijsjes hier omruilen!!

Voorwaarden zijn wel dat de kleding heel moet zijn en geen flinke vlekken moet hebben. We voorzien de kleding van je naam dus mocht er kleding over zijn kun je dit weer meenemen en de volgende keer weer inleveren (wij willen dit namelijk vaker gaan doen) aangezien wij helaas geen ruimte hebben voor opslag. Zo voorkomen we ook dat er meiden met tegoed blijven zitten waar ze niks mee kunnen. Mocht dit een succes worden, waar we jullie hulp heeeeeeeel hard bij nodig hebben, willen we dit vaker gaan doen. Iedereen weet, kleintjes groeien als kool en kleding is niet goedkoop!