In het najaar van 2020 starten we op donderdagavond met laagdrempelige muzieklessen in The Cube! Bekijk hieronder het aanbod. 

Gitaarles

Je krijgt uitleg over je gitaar en we leren je de basisakkoorden. Aan de hand van (zelf uitgekozen) liedjes zullen we helpen en begeleiden om je instrument te leren beheersen.

Drumles

Je krijgt uitleg over het drumstel en we leren je de basisbeginselen van het drummen. Als je de basis ritmes beheerst zullen we (zelf uitgekozen) liedjes uitzoeken en spelen.

Zangcoaching

Vind je zingen leuk, maar eigenlijk ook wel heel erg spannend? Samen met jouw zangcoach gaan we ontdekken wat jouw stem allemaal kan en hoe je jouw favoriete nummers ontspannen en op een gezonde manier met zelfvertrouwen kan zingen. We vragen je minimaal één song voor te bereiden want dan kunnen we meteen doelgericht aan de slag tijdens de les. Iedereen kan zingen, dus jij ook!


Bandcoaching

Onze specialiteit! Jij speelt al een in een band, en jullie hebben al een beetje repertoire opgebouwd maar je vindt dat jullie ontwikkeling niet snel genoeg gaat of je wilt graag de mening van ervaren muzikanten over je band? Dan is bandcoaching wellicht iets voor jouw band. Onder professionele begeleiding van ons voltallige docententeam werk je samen aan het "nog beter" leren samenspelen, je onderlinge dynamiek en timing te verbeteren. Ook besteden we aandacht aan zaken als podiumpresentatie.


Onze coaches

Carmen Olierook (zang)

Als klein meisje hield ik mij al bezig met muziek. Sterker nog ik zong de hele dag mee met de CD van Kinderen voor Kinderen en zong liedjes voor mijn oma. Niet dat ze daar op zat te wachten aangezien ik vroeger nogal schel en vals zong.

 

Op mijn 16e begon ik met gitaarspelen. Na een aantal muzikale projecten waarbij ik voornamelijk gitarist en backing vocalist was wilde ik eind 2015 zelf een bandje oprichten. Een akoestisch duo waarbij we golden oldies, guilty pleasures spelen. Ik zocht een gitarist erbij en zo werd Refined gevormd. Samen met Sjoerd treed ik vaak op tijdens huiskamerconcerten, bruiloften, recepties en allerlei andere gelegenheden. In 2020 hebben wij tijdens Gluren bij de Buren met Tim Akkerman gespeeld en gezongen.

 

Daarnaast zit ik sinds 2017 in Coverband Gonzo als zangeres waarbij ik af en toe de gitaar erbij pak. We treden regelmatig op en spelen voornamelijk Classic en Moderne Rock nummers denkend aan Highway to Hell – ACDC, Not an Addict – K’s choice en Keep on Rocking in the Free World.

 

Mijn ervaringen met zingen, spelen in bands en podiumperformance wil ik graag delen. Ik heb

daarom gekozen om zangcoaching te geven bij Cube Music. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan

zingen, dus jij ook!

Sjoerd van Steijn (gitaar)

Even kennismaken. Ik ben Sjoerd en speel gitaar vanaf mijn 14e. In tegenstelling wat gitaarleraren vaak adviseren ben ik gelijk met elektrische gitaar begonnen. Ik wilde net zo cool gitaar spelen als Slash (Guns n’ Roses), Eric Clapton en andere bekende rockgitaristen. Eerst op les en later in coverbandjes. Sinds 2012 speel ik in coverband Gonzo. We spelen bekende hits met een stevig randje rock.

 

Gitaar spelen is geweldig! Van vette riff als Smoke on the Water tot een killersolo. Samen gaan we kijken of je snel een nummer kunnen spelen. Hoe leuk is het om snel iets te kunnen spelen? Je kunt het aan bekenden laten horen en dat motiveert! 

 

 

Is je muzikale voorkeur pop/rock muziek? Dan gaat het zeker goed komen!

Michel Blanken (drum)

Toen ik 4 jaar oud was ben ik gestart met “trommelen” bij Harmonie Excelsior in Boskoop. Toen ik een jaar of 15 was heb ik mijn eerste drumstel, een Sonor Swinger, gekocht en mijzelf leren drummen. Mijn eerste bandje was de schoolband. Het eerste optreden was dan ook in de aula van de Don Bosco Mavo tijdens het kerstontbijt. Daarna volgde nog wat bandjes die net zo snel uit elkaar gingen als dat ze opgericht werden.

Na een een aantal jaren niet meer te hebben gedrumd ging het weer kriebelen en ben ik weer gestart met drummen en ben ik na verschillende bands en projecten in de band Moonstruck terecht gekomen. Met deze band treedt ik regelmatig op en hebben we inmiddels 2 cd’s uitgebracht. 

Naast zelf actief spelen in een band ben ik ook actief bij verschillende bands en projecten als tourmanager / roadie. Mede hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om achter de schermen mee te kunnen kijken hoe andere (en bekendere) bands dingen aanpakken. Hierdoor heb ik ook veel ervaring met andere aspecten  die komen kijken als je je als in een band speelt. 

 

Deze ervaring wil ik niet voor mijzelf houden en heb er daarom ook voor gekozen om (drum) coach te worden bij Cube Music. Ik kijk er naar uit om jullie op weg te helpen naar wie een een mooie carrière.

Vincent van den Bosch (gitaar)

 

Ik ben op mijn dertiende begonnen met gitaarspelen.

Ik was fan van KISS en wilde ook zoiets.

Daarvoor was ik drummer maar gitaarspelen lag mij beter.

Inmiddels speelde ik ook in allerlei bandjes en heb met Desire in 1994 een CD uitgebracht.

Sinds 2015 speel ik in Moonstruck, een heavy rockband. In deze muziek ligt toch mijn hart.

Ik wil graag mijn passie met jullie delen en mijn inzetten om jullie met plezier de basis-

beginselen bij te brengen van het gitaarspelen.

 

Tarieven

Vrijblijvende proefles Gratis
Instrumentlessen 30 minuten (individueel) € 10,- 
Zanglessen 30 minuten (individueel) € 10,-
Zanglessen 30 minuten (groep/duo), prijs per deelnemer € 10,-

Bandcoaching per uur

eerste sessie altijd minimaal 2 uur (excl. opbouwen)

€ 15,-
Gebruik instrument (per les)
nog geen eigen instrument?  gebruik er een van ons!
€ 1,-

 

We werken met strippenkaarten van 10 lessen. Deze kaarten zijn 1 jaar geldig.

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.